Missie en Waarden

Onze missie

We geloven onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke, relevante media die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. We staan midden in de noordelijke samenleving. Gebruikers, lezers en adverteerders staan centraal, we spelen in op hun behoeften. We zijn een lerende en wendbare organisatie.

Onze waarden

We zijn nieuwsgierig, we hechten aan werkkwaliteit en zijn professioneel, transparant en kritisch. Talent krijgt bij ons de ruimte.

Werkplezier vinden we belangrijk. Ons team is ons goud.

We zijn collegiaal en spannen ons in voor een veilige en energieke werksfeer. We denken mee met collega's, helpen een handje en durven elkaar met eerlijke feedback beter te maken. We laten ieder in zijn of haar waarde, geven ruimte, delen zorgen en plezier en genieten van elkaars prestaties, successen en onze gezamenlijke groei.

Over Mediahuis Noord

Mediahuis Noord is uitgever van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad. Daarnaast geeft Mediahuis Noord meer dan 35 nieuws- en weekbladen uit. We beheren ruim 50 digitale regionale en landelijke kanalen, waaronder Mensenlinq en Familieberichten. We geloven onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke, relevante media die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. We staan midden in de noordelijke samenleving. Gebruikers, lezers en adverteerders staan centraal, we spelen in op hun behoeften. We zijn een lerende en wendbare organisatie. Mediahuis Noord maakt deel uit van de Mediahuis groep. Het aanbod voor onze adverteerders omvat sterke merken als De Telegraaf, NRC, De Limburger, Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad en Leidsch Dagblad.

Meer over Mediahuis Noord
Hoofdkantoor Leeuwarden

Sixmastraat 15
8932 PA Leeuwarden 

058-2845777
HR@mediahuisnoord.nl